fbpx

Pravila privatnosti i Uvjeti korištenja

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: http://ureddjedabozicnjaka.com.

LUTIPAN obrt, vl. D.Andraković
Podrška: 099 601 3000
info@ureddjedabozicnjaka.com
Vladimira Nazora 39, 31551 Bistrinci (Belišće)
OIB: 89889120521
IBAN: HR8124070001100098487

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto
Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica
Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Koliko dugo čuvamo vaše podatke
Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Sve promjene možete zatražiti putem maila info@ureddjedabozicnjaka.com

Gdje šaljemo vaše podatke

Vaše podatke koristimo isključivo za potrebe slanja pisama, računa i ustupamo potrebne podatke dostavnoj službi.

Web stranica prikuplja podatke za nalaitiku, vrijeme, Ip adresu, dob i spol posjetitelja,

Informacije, pravila i uvjeti korištenja

– nekoliko minuta nakon narudžbe na mail dobijete potvrdu narudžbe prema kojoj provjerite da li su ispravne informacije i izvršite uplatu (ako naručujete više pisma objedinite i u opis plaćanja navedite imena djece), ako nešto niste ispravno popunili samo odgovorite na mail i to je naš alarm (ako nam nešto ne bude jasno imamo broj telefona pa Vas nazovemo). Ako niste dobilo potvrdu narudžbe svakako provjerite spam folder tj. neželjenu poštu, ako ni tamo nema kontaktirajte nas u inbox

– račune šaljemo na mail uz obavijest o slanju na dan slanja pisma

– pisma se šalju u duploj omotnici / vi uručujete kada želite

– uplate uparujemo s narudžbama (ako nam nešto ne bude jasno imamo broj telefona pa Vas nazovemo)

– preporuka je slanje prioritetnog pisma, a cijena slanja se ne umanjuje zbog više pisama, zato što su pisma teža, a naplata slanja se obračunava prema gramaži.

– preporuka je pismo naručiti na vrijeme i izbjeći poštanske gužve tijekom blagdana, zadnji dan slanja je 10.12.2019. , ne snosimo odgovornost ako je pismo poslano na vrijeme sukladno poštanskoj praksi, a nije na vrijeme došlo na adresu.

– sve naručitelje koji su izvršili narudžbu, a nisu izvršili uplatu ćemo kontaktirati i stornirati ili izraditi pismo i poslati

– Pisma šaljemo grupno prema redoslijedu zaprimanja. Račun ćete dobiti na vašu mail adresu

– Cijene uključuju pismo, tisak, potpise, sadržaj i slanje.

– U pismo će svako dijete dobiti predivan unikatan i koristan poklon kao trajnu uspomenu

– Na omotnicama i sadržajima nigdje ne stoji adresa web stranice ( djeca se aktivno koriste internetom, to stvarno ne bi imalo smisla )

– Sav pisani sadržaj se nalazi na kvalitetnom, svjetlucavom i retro papiru, tako da ostaje kao trajna uspomena