fbpx

Ured Djeda Božićnjaka

Prednarudžba je vrijeme u kojemu već primamo vaše narudžbe za pisma/boxove i odmah ih stvaramo no šaljemo ih od 15. listopada pa na dalje. Prednarudžbe se izvršavaju kako bismo svakome od vas mogli dati posebnu pažnju, kako biste i vi dobili svoje pismo na vrijeme i kako biste osigurali pismo po manjoj cijeni nego za vrijeme narudžbi. Stoga na vrijeme ispunite narudžbu. Nakon ispunjene prednarudžbe/narudžbe i uplate kreće Božićna čarolija.

Najčešća pogreška pri naručivanju jest da ne ispunite sva potrebna polja, ne prihvatite Uvijete korištenja ili ste možda već naručivali naša pisma i upisujete pogrešnu lozinku.

Klikom OVDJE možete postaviti novu lozinku.

Naravno da Djedica šalje pisma i u inozemstvo. Dodatni trošak je nemala razlika u poštarini/dostavi. Sva pisma Djedica piše na hrvatskom jeziku.

Personaliziranim pismom koje je ispisano na kvalitetnom sjajnom papiru, pomalo rustikalnog dizajna, Djedica se obraća djetetu kojemu piše uz spominjanje njegovih osobnih podataka kao što su ime, starost djeteta, mjesto stanovanja, obitelj i sl.

Uz pismo dijete dobiva i posebni Certifikat dobre djece potpisan od strane Djeda Božićnjaka. Certifikat je napravljen predivnom čvrstom papiru kako bi ga mogli i uramiti.

Djedica mora znati gdje obavezno treba svratiti na sam Božić, pa će dijete dobiti i drvenu, posebno dizajniranu, Stanicu za djedicu koju će objesiti na vrata stana , kuće, sobe i tako spremno dočekati Djeda Božićnjaka.

Posebnu čaroliju kod malih i velikih probudi Čarobna prašina koju Djed Božićnjak jako dobro čuva i dijeli ju jedino s posebnom djecom. U pismu se dobije i Poklončić iznenađenja koji ostaje iznenađenje dok ne primite pošiljku!

Svake godine radi se o prepoznatljivom dizajnu koji je isti ali opet različit.

Box Božićna čarolija je “Čarobna kutija” koja će razveseliti i vas i vaše mališane. Uz osnovni paket, koji dolazi s Personaliziranim pismom, Djedica šalje još nekoliko divnih stvari. Predivnu unikatnu “Čarobnu kutiju” izrađenu od drveta koju su dizajnirali naši veseli vilenjaci, a u kojoj se nalaze svi popratni sadržaji.

Djedica šalje i mekani, unikatni, topli šal kojeg je dizajnirala Baka Mraz. U kutiji će se naći i zvonce našeg najveselijeg i glavnog soba Rudolfa i to na vezici. Sigurni smo da će Božićna čarolija itekako proraditi kada vaše dijete i Vi ugledate ovaj Box Božićna čarolija.

Djedica piše pisma u iščekivanju najljepšeg dana u godini – Božića. Preporučuje se da se pismo uruči djeci nekoliko dana prije samog Božića ili na Badnjak. Zašto? – saznat ćete kada otvorite i pročitate pismo!

Pismo, odnosno pošiljka, adresirani su na adresu koju navedete za dostavu. Pismo i sav sadržaj glasi na osobu za koju ste naručili pismo. Nema nikakvih dodatnih oznaka osim onih Djeda Božićnjaka. Isporuka pisma Djeda Božićnjaka obavlja se Rudolf dostavom u kojoj nam pomaže Hrvatska pošta ili DPD kurirska služba, ovisno o vašem odabiru. Naime, pošiljku na vaša vrata tj sandučić donese poštar, ako se radi o Boxu pošiljku će vam uručiti kurirska služba. Djedica je jako zahvalan što ima pomagače u ovom dijelu posla jer pripreme za Božić su u tijeku.

Svako dijete/osoba dobije različito Personalizirano pismo, različitog sadržaja ako odaberete različiti broj verzija pisma. Nećemo vam otkrivati što u kojemu pismu piše kako biste se i vi iznenadili. Djedici je cilj da svi budete ugodno iznenađeni i da se zajedno veselite.

Personalizirano pismo upakirano je u nepropusni omot kako se ne bi uništilo u slučaju kiše ili snijega. Box Božićna čarolija pakira se u zaštitnu foliju s mjehurićima (koju naši vilenjaci obožavaju), zatim u čvrsti papir za pakiranje.

Navedena cijena znači da je apsolutno sve uključeno u nju. Od izrade do dostave i sav popratni sadržaj. Osim dostave u inozemstvo i na otoke gdje se samo dodatno naplaćuje razlika koju imamo u dostavi.

Ako ste pogriješili u narudžbi slobodno odgovorite na mail potvrde narudžbe s ispravkom. No, možete nam se obratiti i putem niže forme. Vilenjaci mole da se što manje griješi jer i oni sami znaju biti vrckasti, pa da ne bi previdjeli vašu grešku.

Podrška za naručitelje

Korištenjem ove forme za narudžbu prihvaćate naša Pravila privatnosti i Uvjete korištenja.

Ne propustite

40% popusta
na sve kape i šalove

Vremenski i količinski ograničena ponuda
POPUST KUPON:
BAKA40